Fotoalbum
Her kommer vi til å sette inn bilder av valpene under oppveksten fra dag 1 til de leveres til nye flotte eiere :))
Valpene veide ved fødselen 1. jente 142 gram , jente nr 2 ,149 gram jente nr 3. veide 160 gram og så var det gutta nr 1. veide 163 gram og gutt nr 2 veide  205 gram.
De vokser og legger på seg for hver dag som går :))Og Karina er ei flott og flink mamma


I dag 25.04.2011 har vi prøvd å tatt bilde av hodene til de flotte valpene våre , det var ikke bare lett kan en si men vi fikk tatt noen bilder , valpene har vokst bra og koser seg i valpe kassa , og mamma Karina er ei flott dame som passer på sine små :)) og vi gleder oss til dem blir litt større og får øynene opp :))


I dag den 03.05.2011 har vi tatt nye bilder av valpene , nå har øynene åpnet seg og de kravler litt rundt i kassa si , alle legger på seg og ser ut til å trives , 14 dager gammel :))
 
(09.05.2011)

Ja nå er valpene blitt 3 uker og de vokser seg fort store , de  "leker" faktisk litt med hverandre nå , biter litt og lager faktisk litt lyder å , de er kjempe morsomme å titte på når de er aktive , og søte å titte på når dem sover en ligger på ryggen , andre på sia og noen på magen , de er bare kjempe søte :))

18.05.2011


Ja da er valpene blitt over 4 uker  , begynt med valpe for , og de smatter og smatter , så søte små , må nok klippe noen klør igjen i dag de vokser fort så det må nok gjøres . Det er nå skikkelig liv i kassa når dem er våkne alle vil leke og leke sloss he he er så morsomt å se på , de har også begynt å få tenner kjenner jeg  morsomt .
De vokser så fort , bare 4 uker til så skal dem til nye flotte eiere , litt trist når jeg tenker på det ....men vet dem får det godt , jeg kan jo ikke ha dem alle , tenk deg 9 hunder i Saribakke ... nei det går nok ikke ....
Mine små flotte tibbe valper må passe på å kose masse med dem .))

29.05.2011

Ja nå nærmer valpene seg 6 uker , de vokser så fort ...men det er jo allerede noen kjekke kjøpere som venter spent på disse søte små så det er bra
Ellers har jeg ordnet ett stort bur til dem så dem har plass å løpe inni og kose seg dem er jo bare nydelige disse små :))