Fotoalbum

😀 🙃 😎


Her kommer vi til å sette inn bilder av valpene under oppveksten fra dag 1 til de leveres til nye flotte eiere :))
Valpene veide ved fødselen 1. jente 142 gram , jente nr 2 ,149 gram jente nr 3. veide 160 gram og så var det gutta nr 1. veide 163 gram og gutt nr 2 veide  205 gram.
De vokser og legger på seg for hver dag som går :))Og Karina er ei flott og flink mamma 🤩


I dag 25.04.2011 har vi prøvd å tatt bilde av hodene til de flotte valpene våre , det var ikke bare lett kan en si men vi fikk tatt noen bilder , valpene har vokst bra og koser seg i valpe kassa , og mamma Karina er ei flott dame som passer på sine små :)) og vi gleder oss til dem blir litt større og får øynene opp :))


I dag den 03.05.2011 har vi tatt nye bilder av valpene , nå har øynene åpnet seg og de kravler litt rundt i kassa si , alle legger på seg og ser ut til å trives , 14 dager gammel :))
 
(09.05.2011)

Ja nå er valpene blitt 3 uker og de vokser seg fort store , de  "leker" faktisk litt med hverandre nå , biter litt og lager faktisk litt lyder å , de er kjempe morsomme å titte på når de er aktive , og søte å titte på når dem sover en ligger på ryggen , andre på sia og noen på magen , de er bare kjempe søte :))

18.05.2011


Ja da er valpene blitt over 4 uker  , begynt med valpe for , og de smatter og smatter , så søte små , må nok klippe noen klør igjen i dag de vokser fort så det må nok gjøres . Det er nå skikkelig liv i kassa når dem er våkne alle vil leke og leke sloss he he er så morsomt å se på , de har også begynt å få tenner kjenner jeg  morsomt .
De vokser så fort , bare 4 uker til så skal dem til nye flotte eiere , litt trist når jeg tenker på det ....men vet dem får det godt , jeg kan jo ikke ha dem alle , tenk deg 9 hunder i Saribakke ... nei det går nok ikke ....
Mine små flotte tibbe valper må passe på å kose masse med dem .))

29.05.2011

Ja nå nærmer valpene seg 6 uker , de vokser så fort ...men det er jo allerede noen kjekke kjøpere som venter spent på disse søte små så det er bra 🙂
Ellers har jeg ordnet ett stort bur til dem så dem har plass å løpe inni og kose seg dem er jo bare nydelige disse små :))