Gullet har vært på valpeshow i Ørsta 03.09.2016 , for dommer : Toril Dønheim og hun fikk en kjempe fin kritikk : 7 mnd tispe  , godt hode og uttykk , velplasserte ører, God benstamme , gode vinkler , velansatt hale , god pelskvalitet . velpresentert , lykke til videre 

Bim :)

Vi gratulerer både Gullet og Annike med familien :)

Gullet har vært på valpeshow i Ålesund 27.08.2016 , og her ble hun Bir valp og plassert som Big 2 :) for dommer :Nicholas Denton . Vi gratulere dere så mye , og lykke til med neste valpeshow :)

Gullet har vært på utstilling , se nedover på siden :)

Her er hele familien samlet , Daniel , Annike med Gullet, Ola , Ole-Jakob med pus :) Her har hun det flott :)

Her er Gullet med to av sine nye familiemedlemmer , Mamma Annike og bror Daniel . Pappa Ola og bror Ole- Jakob venter hjemme på Ørsta :)
Gullet flytta 09.04.16 , da var hun litt over 9 uker og hun var klar for å flytte , har bare fått positive tilbakemeldinger om at det går kjempe fint med henne og hennes nye familie .

Vi ønsker dere masse lykke til med Gullet :)

Gullet 9 uker :)

Gullet 9 uker :)

Venner med en gang :)

Tresfjord 09.07.16 , dommer Nina Karlsdotter , Gullet på sin aller første utstilling , hun ble da Bim valp ( 2 tisper og 1 han hund med ) . Hun var så flink , sto så pent på bordet og gikk kjempe fint , Gratulere til Annike og Gullet :)

Står pent forann dommer bordet :)

Bir og bim valp :)

Dag 2 ( 10.07.16) var det dommer Harris Dominic også i dag var Gullet kjempe flink . Ble Bim valp , beste tispe valp :) Vi er så stolt av dere , og heier videre på dere . Masse lykke til i utstilling Annike og Gullet :)