Til min beste venn Charlie

NO LONGER AT MY SIDE ...BUT ALWAYS IN MY HEART   

 

Født 19.05.2008 dro over regnbuen 14.05.2020  

Min fineste Charlie du kom til oss som liten 10 uker , du var den herligste lille vesen en kan tenke seg , du slo deg til ro med en gang og fikk en beste venn med Tex som allerede var her . 

Vi begynte å trene på utstilling med deg å , du gjorde det kjempe flott , du ble 2 mestvinnenede valp i 2009  og med flotte kritikker , du var en meget  lovende valp . 

Du gjorde det bra både som valp og voksen , vi har hatt så mange fine turer med deg lille venn ,du ble jo Svensk champion altså fullcerta i Sverige før du ble Norsk Champion og det er jeg så stolt av , du har flere cacib både i Sverige og Norge , du ble jo Norsk vinner i 2013 , og du er Champion i Danmark å, så Nordisk Champion er du , fineste vennen min  <3 

Det er så forferdelig stille her uten deg , du var alltid så gla og fornøyd , men jeg vet at vi sees en gang igjen og da skal du få den største klemmen som bare en beste venn kan få , gla i deg <3 

Om jeg skulle beskrive hvor gla jeg er i deg måtte jeg bruke havet som blekk og himmelen som ark ....men alikevel ville jeg hatt for liten plass ...

        Sov godt lille venn 

 

Du var så snill mot Emma , og hun fikk gå tur med deg når hun ble stor nok til det , og jeg tror du skjønte at du måtte gå fint for hun var liten , for du var så flink , og hun så stolt når hun fikk gå med deg , beste venner ble dere . 

Når du begynte å bli syk , så fortalte vi Emma dette og hun måtte la deg være i fred når du ville det , og når lille Matheo kom til verden fikk du go kontakt med han å , du var så snill.

Men på slutten så ville du ikke være der dem var , tror du ville være for deg selv så det ikke skulle skje noe , du var så fornuftig og klok lille venn .

Du fikk smertestillende men det hjalp ikke så mye , mange veterinærbesøk hadde du og jeg , noe du hatet , måtte bære deg inn , så det likte du ikke , du raste ned i vekt og gå tur var ett stort slit for deg , så til slutt måtte vi bare innse at din tid var kommet , og du slapp taket så fort ,vi satt hos deg hele tiden og kosa med deg når du dro på din siste reise .  Skulle bare ønske jeg kunne kose med deg en gang til , skulle gitt mye for den klemmen ....

 

Lille Emma og Matheo var her og fikk kose med deg og vi hadde forklart Emma (Matheo var for liten til å skjønne noe ) at nå er det siste gang du ser Charlie , at du skulle reise opp til himmelen og der skulle du bli frisk og leke med Karina og alle de andre hundevennene på den grønne fine sletta , og at du skulle bli en stjerne på himmelen 

Emma snakker enda om deg , og noe av det fineste hun har sagt til meg er : Farmor til bursdagen min skal jeg få en drage , og med den skal jeg dra opp til himmelen og hente Charlie hjem til deg . 

Hun mente du kom til hennes eller Matheo sin bursdag for det måtte du , jeg forklarer at du er blitt en stjerne på himmelen så på kvelden sitter du og ser ned på oss og passer på oss  , og hun leiter etter stjernen din , og ser opp om hun kan se deg lille venn , Emma savner deg nok like mye som oss andre . 

 

                                  REGNBUEBROEN 

På den her siden av himmelen finnes det en plass som kalles Regnbuebroen , når ett dyr dør kommer den hit .

Da ett dyr , som har stått noen nær til sist dør , begynner den sin vandring til regnbuebroen.

Der borte venter flotte grønne enger på våre elskede venner , der kan de springe og leke sammen.

Der finnes mye mat , vann og solskinn som holder dem varme og fornøyde .

Alle dyr som har vært syke , og gamle blir friske og raske igjen ,akkurat som vi minnes dem i våre drømmer .

Dyrene er fornøyde og glade , bare en liten ting ...de savner oss som sto dem nære .

Alle springer og leker sammen , men en dag kommer en av dem til å stoppe opp og titte over broen, dens øyne er klare , kroppen begynner å skjelve , han springer plutselig i fra gruppen flyr over det grønne gresset , hans føtter bærer han raskere og raskere , han har sett deg , og du og din spesielle venn møtes til slutt i en lykkelig gjenforening , og skal aldri skilles igjen.

 

Så nå leker Charlie med Karina , Tex , Balto og alle de andre vennene over på regnbuebroen og venter på oss . 

Pass på hverandre til vi sees igjen , og aldri skal vi skilles igjen , mamma er gla i deg